Vertrouwen en inzicht in uw bedrijfsvoering

Een optimale inzet van bedrijfssoftware geeft u vertrouwen en inzicht in uw bedrijfsvoering én is de basis voor andere toepassingen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Ons vak is het om bedrijven te adviseren over de mogelijkheden van business software en hen te helpen bij de inrichting en implementatie van de verschillende pakketten. In de meeste gevallen kunnen we de pakketten ook dusdanig modificeren, dat wij de klant echt maatwerk kunnen bieden.

We kunnen u de volgende pakketten aanbieden:
  • Accountview
  • Dynamics NAV
  • Dynamics365
AccountView
Al meer dan 15 jaar zijn we partner van Visma, de leverancier van AccountView. AccountView is een van de meest uitgebreide boekhoudprogramma’s van Nederland. Zeker met de meest recente update van AccountView, 9.6a, kan het programma van toegevoegde waarde zijn voor praktisch elk bedrijf. Enkele nieuwe features op een rij:
  • Het installatieproces is gemoderniseerd en biedt meer gebruiksgemak.
  • Visma AutoInvoice direct starten vanuit AV, waarbij u automatisch bent ingelogd.
  • Het gehele beheer van AccountView.net kunt u nu vanuit AccountView zelf uitvoeren.
  • De AccountView Contact-app is op vele vlakken verbeterd en is nu door meerdere organisaties in te zetten.
  • Een KvK-registerdienst, om direct klantinformatie op te zoeken en in te voeren.
  • Het inzetten van boekingsvoorstellen voor controle en verwerking van e-facturen.
Voor een volledig overzicht van de vernieuwde AccountView, klik hier. Of neem eens een kijkje op de Blog-pagina van Visma.

Integratie met andere systemen
Wij bieden verschillende opties aan om AccountView uit te bouwen. Een van deze opties is Elvy, een softwarepakket dat de documentenstroom van uw organisatie digitaliseert. Wij koppelen dit pakket probleemloos aan AccountView, met als doel een efficiënter pakket te creëren.
Bent u als AccountView-klant veel onderweg, maar wilt u toch inzage hebben in uw belangrijkste financiële gegevens? Dat kan met de door ons ontworpen applicatie Boph (business on phone). De applicatie zorgt ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot uw gegevens.

Dynamics NAV en Dynamics365
Daarnaast zijn wij sinds begin 2015 partner van Microsoft Dynamics NAV en CRM. Dynamics is een gebruiksvriendelijke business oplossing die bedrijfsinzichten levert die van belang zijn voor u en uw klanten. Bekijk hieronder de verschillende pagina’s en ontdek wat wij als partner voor u kunnen betekenen.

Dynamics NAV (ERP)
Dit ultramoderne systeem biedt ongekende mogelijkheden voor uw bedrijfsvoering en is gebouwd met het oog op de toekomst. Bekijk de Dynamics NAV pagina voor meer informatie over dit pakket.

Dynamics365
Microsoft Dynamics365 is onze klantrelatiebeheeroplossing voor bedrijven die de productiviteit van verkopen en effectiviteit van marketing stimuleren via inzichten in sociale media, bedrijfsinformatie en campagnebeheer in de cloud, on-premises of als hybride combinatie. Lees meer op de Dynamics365 pagina.

Heeft u interesse in een van de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

 

Global software solutions

Support & contact

Partners