Microsoft Dynamics NAV Licentievormen en prijzen

Licentievormen
Microsoft biedt zijn klanten twee mogelijkheden bij het aanschaffen van een pakket. De eerst optie betreft een soort huurovereenkomst, de tweede optie het kopen van het pakket.

Abonnementslicentie (Subscription Licensing)
Met de abonnementlicentie van de serviceprovider voor Microsoft Dynamics NAV kunnen de kosten vooraf tot een minimum worden beperkt door de licentiekosten ‘per gebruiker per maand’ te laten lopen. Dit helpt kleine en middelgrote bedrijven aan de slag te gaan met lage aanvangskosten terwijl ze direct toegang hebben tot de ingebouwde functionaliteit en de snelle starttools.

Doorlopende licentie (Perpetual Licensing)
Met een doorlopende licentie voor Microsoft Dynamics NAV kunnen MKB-bedrijven aan de slag gaan met snelle starttools en ingebouwde functionaliteit tegen een betaalbare aanvangsprijs. Met een doorlopende licentie voor Microsoft Dynamics nemen klanten een licentie op de functionaliteit van de ERP-oplossing en wordt de toegang tot die functionaliteit beveiligd door licenties voor gebruikers. Bij deze licentievorm zitten standaard 3 Full Users toegevoegd.

Licentiekosten:

Perpetual licensing   
Starter Pack

€ 3.750,-
(incl. 3 Full Users)
Extended Pack
+ Starter Pack
€ 11.250,-
(incl. 3 Full Users)
Extra gebruiker

€ 2.250,-
per Full User*
Extra gebruiker

€ 750,-
per Limited User*

Subscription Licensing
Starter Pack € 58,- p.m per Full User
Extended Pack + Starter Pack € 68,- p.m. per Full User

Limited User: € 5,- p.m. (voor beide pakketten)

Perpetual: excl. 16% onderhoudskosten per jaar en aanvullende software
Subscription: excl. hostingskosten

*Full User
Deze user heeft onbeperkte toegang tot alle functionaliteiten van de software. Ook heeft hij toegang tot het beheer van het systeem waardoor hij instellingen kan beheren met betrekking tot parameters en bedrijfsprocessen.

*Limited User
Een Limited User heeft toegang tot alle data in het systeem, maar heeft zelf weinig mogelijkheden om daadwerkelijk aanpassingen door te voeren.
 

Global software solutions

Support & contact

Partners

Global-s
| software met waarde