Breng uw data tot leven met Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is een revolutionaire tool voor het verzamelen, visualiseren en analyseren van uw gegevens. Met Power BI kunnen gegevens uit een ongekend aantal verschillende databronnen worden gecombineerd en in aansprekende visuals worden getoond. In alle data die we tegenwoordig verzamelen zit een schat aan informatie verborgen. Microsoft Power BI is dé tool om uit deze data belangrijke beslissingsondersteunende informatie te halen.
  • Visualisatie
  • Uit elke databron
  • Analyse
  • Vanaf elk apparaat
De voordelen op een rij
Alle belangrijke informatie op één scherm
Creëer interactieve rapporten
Organisatiebrede consistente analyse
Global Software Solutions maakt het voor u
Wij wijzen u de weg Samen met u bepalen we welke informatie u graag gevisualiseerd wilt hebben en inventariseren we de beschikbare databronnen. We begeleiden u, door deze behoeften af te stemmen op de uitgebreide mogelijkheden van Power BI en zo alle belangrijke informatie uit uw data te halen.
oog voor detail Een goed datamodel ligt ten grondslag aan het ontwikkelen van de visuals, rapporten en dashboards. Onze medewerkers erkennen het belang van correcte informatie en gaan daarom nauwgezet te werk bij de implementatie. Zo zorgen we er voor dat de informatie in uw rapporten betrouwbaar is.
Zelf aan de slag Met de door ons ontwikkelde rapporten en dashboards kunt u zelf aan de slag. Als end user, maar ook als power user, zodat u zelf rapporten en dashboards kunt samenstellen. We leiden u hier graag voor op. Daarnaast staan we altijd voor u klaar met support waar nodig.
De volgende stap
Power BI is een krachtige applicatie die zich lastig in een paar woorden laat samenvatten. In een demonstratie kunnen we de vele mogelijkheden van Power BI laten zien.

Na deze uitleg gaan we graag in op uw vragen of duiken we gezamenlijk al de diepte in om wensen inzichtelijk te maken en deze te toetsen op haalbaarheid.

Kijk met een andere bril naar uw bedrijfsgegevens en ervaar wat het is om te sturen op inzichtelijke, gefilterde informatie. Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in voor vragen of een afspraak. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via + 31 (0)88 101 13 00.
Vrijblijvend aanmelden
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden of een demonstratie in te plannen.

 
 
 
 

Global software solutions

Support & contact

Partners