Tio-Spelt

Portfolio Selectie Tags

Webapplicatie
Global software solutions en onderwijs: een goede combinatie!
Wij van Global software solutions doen meer dan u wellicht in eerste instantie zou denken. Een goed voorbeeld is een van onze recente opdrachten. Dit betrof een onderwijsproject, meer specifiek: een online spellingsprogramma genaamd TiO-Spelt. In opdracht van onze klant, een uitgever, ontwikkelden wij deze applicatie. De onderwijsapplicatie wordt gebruikt door basisscholen, het middelbare onderwijs en zelfs door het HBO.

Het door ons gemaakte spellingsprogramma is geen alledaags product, het is een zeer grote leeromgeving waarin allerlei geavanceerde functionaliteiten zijn geïntegreerd. Enkele tools die we er uit willen lichten zijn:
  • Modificatiecentrum voor optimale differentiatie
  • Dyslexie-functionaliteit met aangepaste programmafunctionaliteiten
  • Adaptieve toetsen en oefeningen
  • Interne mailfunctie
  • Uitgebreid CMS voor de beheerders
Om deze tools te kunnen realiseren moesten er technische problemen overwonnen worden. Een uitdaging voor ons die wij met succes zijn aangegaan, mogen we wel zeggen. Onze klant zegt hierover het volgende:

‘Het eindproduct voldoet niet alleen aan mijn verwachtingen maar overtreft ze op sommige vlakken ook. Dit komt voornamelijk doordat Global software solutions bereid is om mee te denken over oplossingen en niet zomaar spullen klakkeloos overneemt en programmeert. Daarnaast zijn we zeer te spreken over de stabiliteit van het programma, de signalen vanuit school ondersteunen dit. In onze branche, en dus voor ons bedrijf, is het van levensbelang dat een programma foutloos functioneert.’
TAGS
Techniek
techniek logo's
 

Global software solutions

Support & contact

Partners